Kirjutasin olulisel teemal – kuidas vähendada vaesust. Tänan neid, kes andsid inspiratsiooni ja mõtlesid kaasa.

EPL, 29. september

Eesti võiks olla esimene riik, kus otsuseid saab teha kasutades infotehnoloogiat ning uusi lahendusi. Ning just sihtotstarbelised toetused neile, kes abi ka tegelikult vajavad, on lahendus meie vaesuse vähendamiseks. Meie eesmärk peab olema vaesuse vähendamine. Kui üksikema kasvatab üksinda lapsi, kui pensionär on kaotanud elukaaslase ja elab üksi, kui peres on palju lapsi, kui inimene on puudega, kui ta ei saa tervise tõttu töötada või on raske töö või elu ta töövõimetuks muutnud, siis ta võib vajada abi.

Ning just sihtotstarbelised toetused neile, kes abi ka tegelikult vajavad, on lahendus meie vaesuse vähendamiseks.

Eesti võiks olla esimene riik, kus otsuseid saab teha kasutades infotehnoloogiat ja uusi lahendusi. Eesti peab muutuma pidevalt rikkamaks ja otsima lahendusi, kuidas vähendada vaesust, sest vaesus põhjustab inimlikke kannatusi ja just seetõttu tuleb see likvideerida. Ning just sihtotstarbelised toetused neile, kes abi ka tegelikult vajavad, on lahendus meie vaesuse vähendamiseks…

Pikemalt saad lugeda Eesti Päevalehest SIIN.