Olen pikalt mõtelnud elundidoonorlusest ja olen neile tänulik, kes on selle tee ette võtnud. Eestis on doonoriks hakkamine kerge, tuleb ära täita avaldus www. elundidoonorlus.ee ja see info lisandub digilukku.

Mul on olnud mitmeid patsiente, ja tunnen ka erinevaid inimesi, kes on doonorlusest kasu saanud. Kui ma võrdlen nende elu enne ja pärast doonororgani saamist ja näen lähedaste rõõmu, siis  meenutab see mulle kui vähist tervenemist.

Kui ma võrdlen nende elu enne ja pärast doonororgani saamist ja näen lähedaste rõõmu, siis  meenutab see mulle kui vähist tervenemist.

Eesti meditsiin ja arstid koostöös teiste maade arstidega suudavad teha keerulisi operatsioone ning kuigi ametlikult räägitakse, et Eestis saab siirata ainult neeru, maksa, kopse, kõhunääret, veresooni, kuud ja nahka jms, on ka Eesti inimesel võimalik saada isegi uus süda.

Leian, et doonoriks saamine on õilis tegevus ning sellepärast kutsun kõiki üles märkima end digiloos elundidoonoriks.

Mina juba olen.

Lisainfot elundidoonorluse kohta saad veebilehel elundidoonorlus.ee