Ägedad hingamisteede nakkushaiguste juhud on viimasel ajal olnud stabiilselt languses ning seetõttu on ka haiglaravi vajajaid vähem, ent gripihooaeg pole veel kaugeltki läbi, vaid oodata võib uut haigestumiste lainet, kirjutas Postimees.

/…/ «Meil pole tükk aega nii vähe tööd olnud kui praegu,» ütles Nõmme perearst Eero Merilind (RE) ja lisas, et ilmselt mängisid haigestumiste languses oma rolli nii pühad kui ka koolivaheaeg. Paljud võtsid välja talvepuhkuse. «Selge see, et kui kontaktid vähenevad, jääb ka haigeid vähemaks,» nentis ta. /…/

Andsin Postimehele väikese kommentaari seoses viirushaiguste hooajaga. Hea on öelda, et “tööd on olnud vähe”. Asjalik artikkel, tasub lugeda! Artiklis on nii graafikud kui ka viiruste hooaja meelespea patsientidele.

Lähemalt saad lugeda Postimehest SIIN.