Eesti Tervise Fond valib taas aasta arsti

Mul on meel teatada, et minu juhitud Eesti Tervise Fond ning meditsiiniuudiste veeb www.arst.ee ootavad taas patsientide ettepanekuid tiitli Aasta Arst 2023 kandidaatide kohta. Tänavu anname Aasta arsti auhinda välja juba 22. korda.
Oma hääle saad anda ja Aasta Arsti valida SIIN.

Mul on siiralt hea meel, et iga aastaga tuleb aina rohkem juurde neid inimesi, kes soovivad oma ravi- või perearsti kohta hea sõna öelda ja tänada. Positiivne tagasiside ning tänu on igale arstile väga oluline – see annab kinnitust, et arst on teinud õigeid otsuseid ja oskab oma tööd väga hästi.

Positiivne tagasiside ning tänu on igale arstile väga oluline – see annab kinnitust, et arst on teinud õigeid otsuseid ja oskab oma tööd väga hästi.

Oma heast kogemusest saad kirjutada ning oma hääle anda veebilehel www.arst.ee. Esitatud kandidaatide seast teeb valiku žürii, kuhu kuuluvad  lisaks minule Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ning terviseminister Riina Sikkut.

Pildil Aasta Arst 2022 dr Viivika Allas ja SA Eesti Tervise Fond juht dr Eero Merilind. Foto: Erakogu

Pildil Aasta Arst 2022 dr Viivika Allas ja SA Eesti Tervise Fond juht dr Eero Merilind. Foto: Erakogu

Oma lemmikarstist saad teada anda ka posti teel aadressil: Eesti Tervise Fond, Pärnu mnt 321, Tallinn 11620.

Kandidaate saab esitada kuni 20. detsembrini

Mullu valisid arstiveebi lugejad Aasta arstiks Rõuge ja Haanja pikaaegse perearsti dr Viivika Allase (pildil).

Aasta Arsti auhinna on alates 2002. aastast pälvinud dr Urve Prits, dr Priit Reedik, dr Tina Metsar, dr Vello Linnamäe, dr Ilja Lapidus, dr Sven Lindström, dr Aivar Ehrenberg, dr Rein Viilu, dr Krista Vinkel, dr Urve Mardna, dr Ilmar Kaur, dr Alge Vare, dr Andrus Loog, dr Peep Talving, dr Reet Tooming, dr Karmen Joller, dr Jüri Teras, dr Mall Lepiksoo, dr Alice Lill, dr Pille Mukk ning mullu dr Viivika Allas.

SA Eesti Tervise Fond on asutatud 25. mail 2007, mille eesmärk on eesti rahva tervise areng, aktiivse eluea pikenemine, tervislike eluviiside propageerimine ning terviseteabe jagamine.

 

2023-11-14T07:01:52+00:0014. nov. 2023|Aasta arst, Eesti Tervise Fond|

Jaga seda postitust

Go to Top